19 Eylül 2016

KAMUOYUNA DUYURULUR

"KAMUOYUNA DUYURULUR"
Sporun, toplumumuz üzerindeki birlik ve beraberlik olgusuna hizmet eden en iyi araç olduğuna olan inancımız gereği 11 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısında deplasman yasağı konusunda alınan tavsiye kararını takiben Kulüpler Birliği Vakfı 20 Eylül 2016 Salı günü saat 09:30’da İstanbul Valimiz Sayın Vasip Şahin ile valilik makamında bir toplantı gerçekleştirecektir.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Sayın Göksel Gümüşdağ başkanlığındaki toplantıya, Galatasaray Spor Kulübünü temsilen Başkan Dursun Özbek, Beşiktaş Jimnastik Kulübünü temsilen Başkan Fikret Orman ve Fenerbahçe Spor Kulübünü temsilen Başkan Vekili Mahmut Uslu katılacaklardır. Kamuoyuna önemle duyurulur.

Saygılarımızla.

Kulüpler Birliği Vakfı