15 Temmuz 2017

15 Temmuz Şehit ve Gazilerimize Saygıyla

"15 Temmuz Şehit ve Gazilerimize Saygıyla"
1 yıl önce bugün büyük Türk milleti, ülkemizi bölmek isteyen hain zihniyete, canlarını feda ederek tarihe geçen bir ders verdi

Demokrasimize darbe vurmak isteyen bu karanlık zihniyete; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti ile engel olundu. Bu tarihi gecede büyük Türk milleti bedenlerini tankların önüne atarak ülkemizin ve demokrasimizin sürüklenmekte olduğu karanlıktan aydınlığa çıkararak tarihi bir kahramanlık örneği gösterdi.

250 demokrasi şehidimizin kanıyla yazılan bu kahramanlık destanını unutmadık, unutmayacağız.

Her zaman Demokrasinin yanında duran Kulüpler Birliği Vakfı Olarak Tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyor kendilerine Allah'tan rahmet, saygıdeğer gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.

Göksel GÜMÜŞDAĞ
Kulüpler Birliği Vakfı
Başkanı

Paylaş "15 Temmuz Şehit ve Gazilerimize Saygıyla"