15 Temmuz 2018

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ

"15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ"
15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimi, büyük Türk milletinin eşsiz direnişiyle bertaraf edilerek eşsiz bir zafer kazanıldı. Milletimiz bu darbeye; tankların, silahların, helikopter ve jetlerin önüne geçerek dur dedi.

Bu tarihi gecede hainlere dur diyerek canlarını feda eden demokrasimize sahip çıkan kahraman şehitlerimizi Unutmadık

Terörün ve destekçilerinin her zaman karşısında olan biz futbol ailesi bundan önce olduğu gibi bundan sonra da demokrasinin birlik ve beraberliğimizin savunucusu olmaya devam edeceğiz.

Kulüpler Birliği Vakfı olarak 15 Temmuz 2016’da yaşadığımız menfur darbe girişiminin 2. yılında, hayatını kaybetmiş şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Kulüpler Birliği Vakfı

Paylaş "15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ"